(video) O şoferiţă din Chişinău a intrat cu al său Mercedes într-o staţie de aşteptare. Bine că nu era nimeni acolo

O şoferiţă din Chişinău a intrat dur cu al său Mercedes într-o staţie de aşteptare a transportului public. Accidentul cu pricina a avut loc în această după amiază, în apropriere de intersecţia străzilor Meșterul Manole și Vadul lui Vodă din sectorul Ciocana.

Conform datelor poliţiei, la volanul sedanului negru se afla o tânără în vârstă de 31 de ani. Cauza celor întâmplate se explică prin pierderea controlului volanului, deşi oamenii legii au iniţiat o anchetă pentru a stabili exact circumstanţele unei astfel de manevre ciudate.

Din fericire, nicio persoană nu a avut de suferit pentru că nimeni nu se afla în staţia cu pricina. Totodată, în imediata apropiere, potrivit imaginilor video ataşate, se afla un cap tractor cu o remorcă pusă pe avarii. Dacă acest ansamblu de vehicule, a fost cumva implicat în ceea ce s-a întâmplat cu Mercedes-ul, nu am putut afla deocamdată.

VIDEO: facebook.com/ion.pinzari.1088

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/