(video/update) Accident pe şoseaua Balcani. O Toyota a intrat în contact cu un autocamion

(update 11:50) Contactată de AutoBlog.MD Natalia Stati, ofiţer de presă a Direcţiei Municipale a Poliţiei Capitalei, ne-a comunicat că la faţa locului, pe şoseaua Balcani, direcţia spre localitatea Grătieşti, a avut loc un accident rutier cu implicarea a două autovehicule, un autocamion DAF şi o Toyota Corolla! Poliţia a fost sesizată despre el la ora 10:55.

Persoane traumatizate nu sunt. Unul dintre şoferi şi-a recunoscut vina. Acesta riscă şase puncte de penalizare şi 1.500 lei amendă.


(11:20, ştire iniţială) Accident pe şoseaua Balcani. Un şofer a pierdut controlul maşinii pe care o conducea

Un accident rutier s-a produs de curând pe şoseaua Balcani, direcţia spre raionul Dubăsari. Imaginile care ne-au fost trimise de un martor ocular ne arată un automobil avariat în partea frontală şi oprit pe acostament, în timp ce câţiva oameni strângeau de pe carosabil diferite rămășițe.

Două TIR-uri au fost parcate pe partea dreaptă și stângă a carosabilului, însă probabil conducătorii acestora au oprit pentru a ajuta șoferul să își strângă piesele deteriorate mai rapid pentru că nu puteau risca să treacă peste ele.

Bara faţă a automobilului din imagini lipsea. Cel mai probabil şoferul nu a adaptat viteza la condițiile meteo, a deparat şi a fost proiectat în elementele de protecţie de pe marginea drumului.

Martorul ocular ne-a dat asigurări că nimeni nu a avut de suferit, deşi mai multe detalii, exacte, urmează să le aflăm de la poliţie în scurt timp.

Articolul se actualizează!…

Amintim că a fost anunţat un Cod Galben pentru astăzi:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/