fbpx

Cetățeanul moldovean, reținut joi dimineața de către structurile de la Tiraspol, a fost eliberat

Cetățeanul Republicii Moldova, angajat al autorităților constituționale, care a fost reținut în dimineața zilei de joi, 29 octombrie, de către structurile „MGB”, a fost eliberat cu câteva minute în urmă. Anunțul a fost făcut de Executivul de la Chișinău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Persoana care făcea naveta tur-retur Camenca-Sănătăuca și se deplasa zilnic la serviciu și acasă este angajat al autorității de pe malul drept al Nistrului.

„Datorită implicării autorităților naționale constituționale pentru soluționarea acestui caz individual, persoana a fost eliberată.

Grație eforturilor și reacției prompte a Delegației Republicii Moldova în Comisia Unificată de Control, precum și altor agenții de aplicare a legii s-a reușit soluționarea imediată a acestui incident”, se arată în comunicat.

Chișinăul condamnă acest comportament provocator și sfidător la adresa securității statului și drepturilor omului din partea Tiraspolului.

Citește și: A fost urcat cu forța într-un automobil și transportat într-o direcție necunoscută. Încă un cetățean moldovean, răpit de autoritățile separatiste

Articole asemănătoare

Back to top button