Juventus vs. Barcelona: Capul de afiș al Ligii Campionior demn de o finală

Juventus și FC Barcelona se întâlnesc de departe în cel mai așteptat meci al serii din Champions League. Partida este programată pe 28 octombrie, la Torino, de la ora 22.

Foto: Colaj

Mult așteptatul duel va fi văduvit însă de înfruntarea duelului Ronaldo vs. Messi. Starul portughez va rata acest meci din cauza că se află în carantină contaminat pozitiv cu Covid-19. Chiar și așa, spectacolul fotbalistic nu ar trebui să lipsească. În ultima pauză de transferuri clubul a făcut rost de câțiva jucători buni, cum ar fi Federico Chiesa, Arthur, Alvaro Morata, Weston McKennie, iar Andrea Pirlo a modificat schemă tactică în 3-4-1-2.

Tehnicianul Ronald Koeman, la fel precum omologul său italian, a schimbat schemă tactică a echipei sale. Nu putem spne că această s-a reflectat pozitiv și asupra jocului catalanilor dacă ne uităm la rezultatele înregistrate in afara partidei cu Real Madrid.1-1 cu Sevillia și un rușinos 0-1 cu Getafe.

Echipele s-au întâlnit de 8 ori în ultimii 20 ani pe arena europeană. „Bătrâna doamnă” a învins catalanii o singură dată.

Vezi AICI ce cred experții că va fi de această dată.


Pub