Coronavirus // Infecția a mai făcut o victimă printre medici

Anticoruptie.md
28/10/2020
Foto: Aliona Mandatii via Facebook

Încă un medic a decedat marți seara din cauza complicațiilor provocate de infecția Covid-19. Este vorba despre medicul anesteziolog Tudor Vangheli, care a activat în sistemul medical timp de 40 de ani.

Decesul medicului a fost anunțat pe pagina sa de Facebook de vicepreședinta Platformei Demnitate și Adevăr, Aliona Mandatii. „S-a stins din viață un foarte bun prieten, un om minunat, medic-anesteziolog care s-a dedicat profesiei timp de 40 de ani. A fost răpus de COVID-19. Tudor Vangheli, îți mulțumesc pentru faptul că ai fost în viața noastră, adio prietene”, se arată în mesajul Alionei Mandatii.

În Republica Moldova, de la începutul pandemiei, 57 de lucrători ai sistemului medical și-au pierdut viața din cauza complicațiilor provocate de Covid-19.

Anticoruptie.md
28/10/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii