/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ La un pas de tragedie. O șoferiță era cât pe ce să calce pe cap un muncitor, care trăgea un cablu printr-o gură de canalizare

28 octombrie 2020, ora 19:17

Caz ieșit din comun, în capitală. O șoferiță era cât pe ce să calce pe cap un muncitor, care trăgea un cablu printr-o gură de canalizare. Cazul a fost filmat de martori, care au publicat imaginile pe rețelele de socializare.

“Prima dată văd așa oameni! – Chiar nu vedeți că aici sunt oameni? – Trebuia să puneți ceva!”

Incidentul a avut loc, astăzi, pe strada Kiev din sectorul Râșcani al capitalei. Din imagini se vede că doi muncitori trag un cablu prin rețelele de canalizare. Aceștia au uitat, însă, să securizeze zona și au pus semnele de avertizare abia după ce șoferița s-a parcat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram