‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
luni, 22 aprilie, 2024
12.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriStandarde și sisteme de management în ajutorul agricultorilor și producătorilor din industria alimentară

Standarde și sisteme de management în ajutorul agricultorilor și producătorilor din industria alimentară

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Camera de Comerț și Industrie organizează, mâine, 29 octombrie 2020, un dialog deschis despre standardele și sistemele de management, în special cele care îi vizează pe agenții economici din sectorul agroindustrial și cei din industria alimentară.

Evenimentul este preconizat pentru ora 9:30 unde vor participa și reprezentanți din cadrul Institutului de Standardizare din țara noastră. Acesta se va desfășura online, pe platformele: pagina de facebook a Camerei de Comerț și Industrie și Zoom Meeting.

„Sistemul de management corect proiectat și dezvoltat, este o unealtă pusă la dispoziția agenților economici din domeniul agriculturii, care permite luarea deciziilor în condițiile unei analize corecte ce permite creșterea profitului și producerii”, notează organizatorii evenimentului.

Participanții vor putea afla mai multe despre setul de standarde care oferă posibilitate companiilor din domeniului agriculturii să-și sporească capacitățile de a satisface în mod continuu cerințele și așteptările clientului. Aspecte importante despre calitatea produsului final, precum și cum pot fi continuu îmbunătățite aceste performanțe.

Antreprenorii interesați, pot participa la acest dialog deschis accesând datele de mai jos cu 5-7 minute înainte de eveniment.

zoom.us

Meeting ID: 968 0885 2498

‹ adv ›

Passcode: 775854

Notă: Persoana de contact : Diana Russu, șefa Direcției susținere și promovare a membrilor CCI
Număr de telefon: (022) 224983
Adresa electronică: [email protected]

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›