(video) L-au băgat în spital, doar pentru că le-a făcut observație: Doi frați l-au bătut și împușcat dintr-o armă pneumatică pe un bărbat din capitală

Conflict pe strada Albișoara din capitală. Un bărbat s-a ales cu mai multe leziuni, după ce a fost bătut și împușcat dintr-o armă pneumatică de către doi frați, ambii în stare de ebrietate.Victima i-ar fi rugat să nu vorbească cuvinte necenzurate, iar cei doi ar fi devenit agresivi. Audiați de oamenii legii, suspecții și-au recunoscut vina, menționând că erau beți în acel moment.

Totul s-a întâmplat pe 9 octombrie pe strada Albișoara. Victima în vârstă de 43 de ani, făcea cumpărături, în aceeași zonă în care se aflau și doi frați. Bărbatul le-ar fi făcut observație, iar aceștia au devenit agresivi. Tinerii i-au aplicat bărbatului mai multe lovituri în regiunea capului și a corpului, iar unul din ei a scos și efectuat câteva împușcături în direcția acestuia dintr-o armă pneumatică cauzându-i dureri fizice, după care au părăsit locul comiterii infracțiunii.

Victima a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Urmare a măsurilor întreprinse de ofițerii de investigație și urmărire penală a IP Râșcani, suspecții în comiterea infracțiunii au fost identificați și reținuți, fiind vorba despre doi frați, cu vârstele de 24 și 36 ani, originari dintr-o localitate din r. Dondușeni.

În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția, comunicând că în acel moment se aflau în stare de ebrietate. Actualmente ei sunt cercetați penal pentru huliganism agravat. Conform legislației penale în vigoare, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 la 7 ani.


Pub