„Nu o să găsești altul mai bun”. O prezentatoare din Moldova povestește ce a făcut-o să renunțe la căsnicie, în pofida stereotipurilor

Prezentatoarea TV și radio Doina Danielean nu se jenează să facă publice unele momente importante din viața sa. Recent în cadrul unui interviu „Lumea vrea să știe” a vorbit despre o perioadă dificilă prin care a trecut și anume divorțul, scrie SHOK.md.

„Divorțul a venit prea târziu în viața mea, pentru că am avut capul ticsit cu diferite mituri. Gen „nu o să găsești altul mai bun”, „cine o să-ți iubească copilul mai mult de cât tatăl lui”, „ce-o să spună vecinii, tot orașul?”, a relatat Doina.

„Toate stereotipurile acestea pe care le aveam eu băgate în cap probabil m-au făcut să întind destul de mult până a venit divorțul. Dar cel mai mult, îmi era frică de părinții mei, de reacția mamei, ce va spune ea că eu nu am luptat, ce va spune ea că eu nu am dat șanse, pentru că fiecare femeie a avut cel puțin o dată în viață în care a călcat peste tot, și a zis: „eu am să-l iert”. Având exemplul mai multor femei am zis să încerc să îi dau o șansă, și am dat-o. Mi-am luat copilul, am venit la studii, dar i-am spus clar că las o ușă deschisă”, a relatat prezentatolarea.

„Nu știu de ce, i-am dat atât de multe șanse și ușa a stat deschisă destul de mult timp, 5 ani aproximativ. Și el a intrat, dar n-a deschis-o de tot”, a mai mărturisiti Doina.

Ce a făcut-o, în cele din urmă, să ia decizia de a renunța la căsnicie citiți pe SHOK.md.


Pub