„Votul tău – Viitorul nostru”. Centrul Municipal de Tineret Chișinău organizează o simulare a procesului de vot

vot

În cadrul Campaniei de informare privind participarea la vot a tinerilor „Votul tău – Viitorul nostru”, Centrul Municipal de Tineret Chișinău în parteneriat cu CICDE – Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral organizează Simularea Procesului de Vot.

Activitatea va avea loc miercuri, 28 octombrie 2020, de la ora 15.00 la Centrul Municipal de Tineret Chișinău. Tinerii sunt invitați să participe în calitate de funcționar electoral, observator sau alegător.

Locația: Centrul Municipal de Tineret Chișinău (adresa: sect. Ciocana, str. Petru Zadnipru 3/2).

Doritorii se pot înregistra la acest link.

Centrul Municipal de Tineret Chișinău este o instituție ce prestează un complex de servicii comunitare adresate pentru toate categoriile de tineri cu vârsta cuprinsă între 14-35 de ani.

Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral (CICDE) a fost constituit pe lângă Comisia Electorală Centrală (CEC) în scopul instruirii şi calificării funcţionarilor electorali, inclusiv a persoanelor din Registrul funcţionarilor electorali, perfecţionării profesionale continue a acestora, subiecţilor implicaţi în procesul electoral din Republica Moldova, precum şi altor persoane interesate.

Pentru detalii, puteți contacta echipa organizatoare la adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 022 48 24 20.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente