/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

Alertă cu bombă la Paris! Zona Arcului de Triumf și a bulevardului Champs-Elysées - evacuată

missing
27 octombrie 2020, ora 20:06

Zona Arcului de Triumf și a bulevardului Champs-Elysées din Paris a fost evacuată marți după-masă, în urma unei alerte cu bombă, scrie BFM. Poliția și echipe de geniști au sosit la fața locului, scrie digi24.ro.

Alerta de securitate a fost declanşată pe fondul informaţiilor despre riscurile unui atac terorist.

În paralel cu alerta de bombă, în zona turnului Eiffel a fost descoperită o geantă conținând muniție, scrie Actu.fr, citând surse din poliția pariziană.

În zonă a fost raportat un colet suspect, iar echipele de intervenție iau măsuri pentru a se asigura că orice pericol este îndepărtat, mai scrie site-ul menționat.

Transportul a fost deviat, metroul nu mai oprește în zonă.

Incidentul are loc într-o perioadă tensionată, provocată de protestele lumii musulmane după declarațiile președintelui Emmanuel Macron legate de caricaturile cu Mahomed și înăsprirea controlului asupra organizațiilor islamiste de pe teritoriul Franței. Totul a fost declanșat de uciderea profesorului Samuel paty de către un tânăr islamist, după ce profesorul le arătase elevilor săi caricaturile cu profetul Mahomed.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram