/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

În pofida unor relații ostile, Dodon crede că Năstase merită să acceadă în turul doi al alegerilor prezidențiale

missing
27 octombrie 2020, ora 21:46

Candidatul independent la alegerile prezidențiale, Igor Dodon spune că contracandidatul său din partea Platformei DA Andrei Năstase este cel care merită să acceadă în turul doi al alegrilor prezidențiale, totuși, Dodon se arată convins că va câștiga alegerile din primul tur. 

„El a luptat, comparativ cu unul care a fugit din ţară şi comparativ cu alta, care se afla în clădirea Guvernului când noi îngheţam în faţa Parlamentului, Andrei Năstase, cu toate că noi suntem într-o relaţie de foc şi pară, ar merita. El a cedat în 2016, el a luptat până în 2016 în Piaţă. De aceea, dacă ar merita cineva, eu cred că ar merita dânsul”, a declarat Igor Dodon la emisiunea „Puterea a patra” de la N4.

Ultimele date ale Barometrului Opiniei Publice făcute publice de Institutul pentru Politici Publice arată că dacă mâine s-ar desfășura alegerile prezidențiale, cei mai mulți cetățeni ar vota pentru candidatul Igor Dodon, actualul șef de stat, urmat de Maia Sandu și Renato Usatîi.

Amintim că opt candidați vor lupta pentru fotoliul de președinte pe 1 noiembrie.
Igor Dodon – candidat independent;
Maia Sandu – candidata Partidului Acțiune și Solidaritate;
Andrei Năstase – candidatul Platformei DA;
Renato Usatîi – candidatul Partidului Nostru;
Violeta Ivanov – candidata Partidului Şor;
Octavian Ţîcu – candidatul Partidului Unității Naționale;
Dorin Chirtoacă – candidatul Mişcării Politice Unirea;
Tudor Deliu – candidatul Partidului Liberal Democrat din Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram