/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Dezbateri electorale la TV8. Slusari se laudă că pe timpul lui Năstase la MAI a scăzut contrabanda cu țigări, dar recunoaște că nimeni nu a fost tras la răspundere

26 octombrie 2020, ora 22:03

Alexandru Slusari, reprezentantul candidatului Platformei DA la prezidențiale, Andrei Năstase, se laudă că șeful său de partid, cât a fost ministru al Afacerilor Interne, a redus serios contrabanda cu țigări spre România, dar recunoaște că lucrurile nu au fost duse până la capăt și nu au fost puse după gratii persoanele responsabile. Totodată, Slusari dă vina pe Procuratură.

Slusari susține că ar exista un raport făcut de experții români care arată că contrabanda cu țigări a scăzut „drastic” peste Prut. „Cu părere de rău noi am făcut puțină mediatizare la acest raport în care este stipulat că anume în această perioadă de câteva luni drastic a scăzut contrabanda cu țigări spre România. – Organizatorii au ajuns pe mâna oamenilor legii? – Noi n-am reușit să facem acest lucru. Și iarăși, problema a fost în Procuratură, MAI are funcții limitate de achetă”, a declarat Slusari la dezbaterile electorale organizate de TV8.

Potrivit lui, a fost deschis un dosar penal inclusiv pe contrabanda cu anabolizante, fără a oferi detalii.

La dezbaterile electorale de la TV8 din această seară au participat reprezentantul lui Renato Usatîi, Ilian Cașu, reprezentantului candidatului Andrei Năstase, Alexandru Slusari și candidatul PLDM, Tudor Deliu. Invitat a fost și candidatul independent Igor Dodon, însă nu a participat nici el, nici vreun reprezentant de-al lui.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram