image
Sursa foto: Profimedia Images

Alegeri SUA 2020: Cum s-au împărțit vedetele; Cine e cu Joe Biden și cine îl susține pe Donald Trump

La fel ca pe cetățenii de rând, alegerile prezidenţiale din Statele Unite împart în două tabere și vedetele de peste ocean. Actori, regizori, cântăreți, cu toții și-au ales deja favoritul pentru Casa Albă - Donald Trump sau Joe Biden - pe care îl susțin intens în videoclicpuri sau prin anunțuri făcute pe rețelele sociale.

Una dintre cele mai influente vedete din social media, Taylor Swift îi încurajează pe americani să-l voteze pe Joe Biden pe 3 noiembrie. Un îndemn lansat şi de Ariana Grande care, la fel ca Madonna sau Snoop Dogg, face parte din tabăra democrată. O tabără în care, conform tradiției, se regăsește mare parte din lumea filmului. Nu fac excepție Tom Hanks, Brad Pitt, George Clooney şi Dwayne Johnson.

Dwayne Johnson, actor: Vreau să încep această discuţie prin a vă susţine oficial pentru funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinte ai acestei ţări măreţe!

Nu fac excepţie nici regizorul Mel Brooks şi Chris Evans, actorul care-l întruchipează pe Captain America.

Chris Evans, actor: Cred că peştele de la cap se-mpute şi cred că avem de-a face cu cineva care vrea să ne dezbine.

Mel Brooks, regizor: Votez cu Joe Biden! Îmi place de Joe!

Donald Trump, pe de altă parte, primeşte sprijinul rapper-ului 50 Cent, care se teme de intenţia lui Biden de a impozita averile bogaţilor: „Nu vreau să devin 20 Cent", a scris el pe Twitter, în timp ce, în lumea Hollywood-ului, Trump şi-a găsit puţini susţinători.

Jon Voight, actor: Biden e malefic. Trump trebuie să câştige. E un om integru, care luptă pentru voi.

Lui Jon Voight i se alătură unul dintre fraţii Baldwin. Nu Alec, fiindcă acesta îl parodiază pe Trump la emisiunea „Saturday Night Live", ci Stephen, un fan înfocat al şefului statului.

Stephen Baldwin, actor: Îi mulţumesc lui Dumnezeu că Donald Trump este preşedintele nostru!

Noutăţile partenerilor

comentarii: