O simplă idee l-a făcut milionar în timpul pandemiei. Despre ce afacere este vorba

A devenit milionar la doar câteva luni după ce a deschis o nouă afacere, în timpul carantinei. Un tânăr din Țara Galilor a devenit milionar în doar câteva luni, scrie www.digi24.ro.

Foto: www.walesonline.co.uk

Jack Lear, comandase 200.000 de costume pentru afacerea lui cu haine elegante, înainte ca pandemia să ajungă în Marea Britanie. Tânărul de 27 de ani, care a abandonat școala în adolescență, și-a dat seama imediat că afacerea lui era sortită eșecului, așa că s-a văzut pus în fața luării unei decizii: fie să aștepte trecerea crizei, fie să riște cu o nouă afacere.

A ales a doua variantă și a investit 500.000 de lire sterline pentru a lansa o platformă online specializată în vânzări de bunuri cu prețuri reduse.

Inițial a vândut doar aparate de tuns, dar acum gama lui s-a diversificat și a ajuns la peste 50.000 de produse diferite, începând cu articole de uz casnic, produse pentru bebeluși și până la echipamente sportive.

Jack a fost suficient de curajos să înceapă această afacere în luna martie, iar acum cifra lui de afaceri se apropie de 2,5 milioane de lire sterline.

„Am văzut o știre potrivit căreia Amazon preluase 10.000 de angajați. Se descurca bine, dar vânzarea de costume nu mergea bine deloc. Exemplul lor m-a inspirat. Era prea riscant să nu fac ceva... Am vrut să încerc, nu să stau să văd cum afacerea mea moare”, a declarat Jack pentru sursa citată.


Pub