13:14:11 23.04.2024
Stiri

VIDEO // Socialiștii NU mai cred în VICTORIA lui Igor Dodon? Un fruntaș al PSRM de la Fălești a trecut în tabăra lui Renato Usatîi

Actualitate 26.10.2020 11:01 Vizualizări1273 Autor: Ziarul National
VIDEO // Socialiștii NU mai cred în VICTORIA lui Igor Dodon? Un fruntaș al PSRM de la Fălești a trecut în tabăra lui Renato Usatîi Facebook


Vicepreședintele Consiliului raional Fălești, Veaceslav Fusu, a părăsit la finele săptămânii trecute PSRM și a aderat la „Partidul Nostru”, condus de Renato Usatîi. Fostul fruntaș al socialiștilor din Fălești a menționat că actuala guvernare, în frunte cu Igor Dodon, nu și-a îndeplinit promisiunile și nu a sprijinit deloc raionul Fălești în plină pandemie.

Potrivit unui comunicat de presă al „Partidului Nostru”, Veaceslav Fusu a făcut anunțul despre părăsirea PSRM chiar la ședința Consiliului raional de vineri.

Acesta a remarcat că guvernarea nu a fost alături de făleșteni, în schimb primarul de Bălți, Renato Usatîi, a asigurat Spitalul Raional cu toate cele necesare: măști, mănuși, dezinfectanți și a donat 100 de mii de lei pentru nevoile orașului.

Consilierul raional din partea „Partidului Nostru”, Eduard Pleșca, a salutat decizia lui Veaceslav Fusu. „Este o decizie înțeleaptă. Mai mulți consilieri PSRM Fălești și-au anunțat intenția de a părăsi formațiunea și de a adera la „Partidul Nostru”. Asta pentru că PSRM nu și-a respectat angajamentele asumate față de cetățenii din Fălești și cei din întreaga țară”, a precizat Pleșca.

El a mai adăugat că „aleșii locali nu se mai tem de fărădelegile pe care le face Dodon și sperietorile lui, acțiuni preluate de la oligarhul fugar Vladimir Plahotniuc”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md