14:43:01 19.04.2024
Stiri

Un ex-premier oferă DETALII despre înțelegerile la care ar fi ajuns Dodon cu Plahotniuc: „Plaha l-a băgat la menghină pe Dodon și el a promis că...”

Actualitate 26.10.2020 11:26 Vizualizări3655 Autor: Ziarul National
Un ex-premier oferă DETALII despre înțelegerile la care ar fi ajuns Dodon cu Plahotniuc: „Plaha l-a băgat la menghină pe Dodon și el a promis că...”


Fostul premier Ion Sturza consideră că Igor Dodon și Vlad Plahotniuc ar fi ajuns la o înțelegere, după ce unii politicieni din opoziție au fost „folosiți” vara trecută de fostul lider al democraților, atunci când s-ar fi mimat demiterea Guvernului Chicu.

„Mila pentru un politician (de fapt, ca și de un bărbat), în treacăt fie spus, este o formă supremă de dispreț. Mila față de Sergiu Sîrbu e un dispreț la pătrat. Nu-mi fac griji, tânăr și abil, Serioja&Co își vor vinde (a câta oară!) pielea tăbăcită.

CITIȚI și PROBE // Dodon s-a întâlnit cu Plahotniuc în Grecia: 30 august 2020, hotelul Pomegranate, Halkidiki

Altu-i pontul! Un pic de „oblom” (dezamăgire - n.r.) în rândul celor care credeau că Plaha și Șor pe bune se vor lupta cu omul rușilor la Chișinău. Câtă naivitate! Unii, mânați de vanitate și orgolii, își probau deja pardesiul de premier. Au fost utili. Plaha l-a băgat la menghină pe Dodon și el a promis că totul va fi „ghini”.

Și nu fără temei. Bâlbâielile din ultima perioadă ale „organelor de drept”, care „nu se implică în politică”, dar îl și caută pe Plaha în Arabia Saudită (Sic! Cred că au încurcat nițel geografia voit), denotă o înțelegere tacită. Dracul (Dodon) vrea să treacă puntea, Plaha să scape de extrădare și - de ce nu? - să revină „acasă”. Cu Șor cu tot. Pe mine acest fapt nu mă amuză deloc. Nu mă amuză ipocrizia și de-a dreptul prostia oamenilor în care am investit multe speranțe. Să fie o cauză pierdută?

Citește și: Procuratura Generală a trimis cereri de EXTRĂDARE a lui Vlad Plahotniuc în Turcia, Cipru și Arabia Saudită: Ce răspunsuri a primit

Haideți să recunoaștem că doamna Sandu a avut viziune și curajul să nu cadă în capcana „Jos!”. Bravo ei! Va fi îndeajuns să punem ceva „Sus”?”, a întrebat Sturza într-o postare pe Facebook.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md