Susține „Inimile Filarmonice” la ultimul concert „Live for Life” cu Alex Calancea Band

700×300 1

Sfârșitul lunii octombrie te va surprinde cu un concert extraordinar în cadrul proiectului „Live for Life – Pentru Inimi Filarmonice”. Ca de obicei, ești așteptat cu un program muzical de excepție la aceeași locație deosebită – Digital Park.

Prinde ritmul basului folcloric

Pe 30 octombrie, ai ocazia să te distrezi pe ritmuri folk alături de Alex Calancea BandÎncepând cu ora 19.00, poți savura din plin atmosfera serii de vineri, iar marea surpriză a serii este formația „Lupii”.

Concertul de închidere a proiectului Live for Life promite să fie memorabil și merită savurat alături de familie și prieteni. Așa că ia-ți un bilet de pe iticket.md și vino să susții inimile filarmonice pentru ultima dată în cadrul acestei ediții!

Live for Life este un proiect care încurajează arta autohtonă și susține inițiativele caritabile, iar scopul nobil al ediției curente este susținerea artiștilor rămași fără locul pe care obișnuiau să îl numească „acasă”. 

Acest proiect marca Media Show Grup este un vis devenit realitate datorită implicării celor de la StarNet, Black&White Dance Center și ATIC.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente