/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Dezbateri electorale la TV8. A plătit sau nu Usatîi polițiști și procurori pentru a obține informații? Răspunsul reprezentantului său

26 octombrie 2020, ora 19:40

Ilian Cașu, reprezentantul candidatului „Partidului Nostru” la prezidențiale, Renato Usatîi, a evitat să răspundă dacă șeful lui de partid plătea sau nu polițiști și procurori pentru a obține informații, așa cum declara politicianul în anul 2013. Cașu a menționat că jurnaliștii îl pot întreba direct pe Renato Usatîi despre acest lucru.

Acele declarații pe care pretins le-a făcut Renato Usatîi eu cred că o să aveți posibilitatea să le dați în studiou TV8 sau la „Politica Nataliei Morari”. (…) Vine Renato Usatîi, îi împrospătați acea declarație din evul mediu și vă mulțumiți cu răspunsul. Atât”, a declarat reprezentantul candidatul la dezbaterile organizate în studioul TV8.

Amintim că în anul 2013, într-o discuție cu un jurnalist RISE, Usatîi dezvăluia că unii polițiști și procurori îi prestau servicii contra cost. Că le-ar fi plătit în plic bani pentru informațiile pe care ei le ofereau.

Amintim că Usatîi, în programul său electoral, promite că va distruge sistemul mafiot corupt.

La dezbaterile electorale de la TV8 din această seară au participat reprezentantul lui Renato Usatîi, Ilian Cașu, reprezentantului candidatului Andrei Năstase, Alexandru Slusari și candidatul PLDM, Tudor Deliu. Invitat a fost și candidatul independent Igor Dodon, însă nu a participat nici el, nici vreun reprezentant de-al lui.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram