(video) Fault oribil în derby-ul Ungariei. Faza care a făcut înconjurul lumii

Ferencvaros, venită după înfrângerea cu 1-5 în fața Barcelonei, și Ujpest s-au întâlnit în marele derby al campionatului din Ungaria, într-un meci jucat cu circa 16.000 de fani în tribune, în ciuda pandemiei de coronavirus. „Fradi” a câștigat cu 2-0, însă faza care a făcut înconjurul planetei s-a petrecut în ultimele secunde ale partidei.

Eroul negativ a fost Abraham Frimpong (27 de ani), fundașul central al campioanei Ungariei.

Într-o cursă pentru minge, apărătorul ghanez și-a pierdut cumpătul și l-a lovit cu crampoanele în cap pe adversarul său, Patrik Bacsa. Intrarea a fost atât de oribilă, încât până și coechipierul lui Frimpong, portarul Denes Dibusz, s-a luat cu mâinile de cap când a văzut.

Africanul a fost imediat eliminat, însă a rămas la fel de nervos. Frimpong a vrut să se încaiere cu adversarii care-i cereau socoteală, fiind convins cu greu să părăsească terenul de joc și să se ducă la vestiare.

Reacția lui Abraham Frimpong, după intrarea oribilă din Ferencvaros - Ujpest

Intrarea lui Abraham Frimpong i-a șocat pe iubitorii fotbalului. „Nu are cum să fie neintenționată”, a scris un suporter, pe Twitter.

Ghanezul s-a scuzat, imediat după partidă. „Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat la finalul meciului. Sigur că n-am vrut să provoc accidentarea, a fost ghinion. Aș vrea să îmi cer scuze lui Patrik Bacsa. Sper că n-ai suferit lovituri serioase”, a spus jucătorul lui Ferencvaros, pentru site-ul clubului.

După victoria din derby-ul Budapestei, Ferencvaros rămâne lider în Ungaria, cu 16 puncte din șase jocuri. Ujpest este pe șase, având 10 puncte acumulate, după opt meciuri disputate.


Pub