Vandalizarea expoziției fotografice dedicată medicilor din prima linie va fi investigată de poliție

iordache
Foto: Rodica Braga

Câteva zile în urmă, prima capsulă cu fotografiile medicilor din Moldova care luptă împotriva infecției COVID-19, instalată în parcul Valea Trandafirilor, a fost vandalizată. Primăria a venit cu reacție, menționând că pe marginea acestui caz va fi pornită o investigație.

„Primăria municipiului Chișinău condamnă acțiunile de vandalizare a expoziției fotografice a medicilor din prima linie, amplasată în Scuarul Havuzului de la intrarea din parcul Valea Trandafirilor. Aceste acțiuni urmează a fi investigate de politie, iar persoanele vinovate vor fi atrase la răspundere”, se arată într-un comunicat emis de primărie.

Expoziția fotografică nu este unicul obiectiv vandalizat din Chișinău. Primarul capitalei, Ion Ceban, a postat mai multe fotografii cu obiective recent renovate din capitală, care deja au reușit să fie vandalizate.

În acest context, municipalitatea atenționează ca obiectivele recent reabilitate sunt sub supraveghere video, iar persoanele care vor comite acțiuni de vandalizare sau furturi pe proprietate municipală vor fi sancționate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente