(video) Igor Dodon nu a fost lăsat să treacă la microfon la un eveniment organizat în orașul Criuleni

dodon
Foto: estcurier.md

Unul dintre cei opt candidați la prezidențialele, și anume Igor Dodon, a trecut ieri, 24 octombrie, pe la târgul tradițional de toamnă organizat în centrul raional Criuleni. Alături de el s-au prezentat și o parte dintre consilierii raionali delegați de Partidul Socialiștilor, primarul orașului Criuleni, Mihail Sclifos, și consilieri orășenești din  Partidul Socialiștilor, președintele raionului Dubăsari, Grigore Filipov, și mai mulți susținători, îmbrăcați în geci și chipiuri roșii cu simbolică socialistă. Prezidențiabilul Igor Dodon a fost însoțit de pază de corp și de cameramani și fotografi.

Surse din comitetul organizatoric al sărbătorii au comunicat pentru presa locală că organizatorii au convenit să nu fie politizată sărbătoarea și să nu fie transformată în platformă electorală pentru niciun candidat.

Candidatul Igor Dodon, însă, a decis să treacă cu alaiul său pe la Criuleni, în drum spre alte localități, fapt ce i-a nemulțumit pe susținătorii altor prezidențiabili. Câțiva dintre ei au făcut scut pe scările ce duc la aleea centrală a Centrului de Cultură și Tineret „G. Sîrbu”, unde tocmai se desfășura, la microfoane, ceremonia de omagiere a agricultorilor din raion, așa încât președintele degrevat din funcție să nu treacă spre ele. Polițiștii prezenți la eveniment au cerut oamenilor care l-au huiduit pe Dodon să respecte ordinea publică.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente