fbpx

video | Experiența lui Chirtoacă în Transnistria: S-a pornit să discute cu alegătorii, dar l-a întâmpinat numai Rîjik

Candidatul la alegerile prezidențiale din partea Mișcării Unirea, Dorin Chirtoacă, a încercat ieri să ajungă în regiunea transnistreană, însă nu a izbutit. Chiar dacă nu a reușit să vorbească cu alegătorii de peste Nistru, politicianul a fost întâmpinat de un câine.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„La intrare în Dubăsari, singurul „alegător” din regiunea transnistreană controlată de regimul separatist de la Tiraspol, cu care am putut „discuta” astăzi, sub privirile militarilor Federației Ruse, a fost cățelul Rîjik, de altfel – foarte prietenos.

Alegeri libere și corecte pe 1 noiembrie, cu Kalashnikov și armata rusă?!”, a scris Chirtoacă pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, într-o înregistrare video, concurentul electoral s-a arătat indignat de faptul că nu a putut trece așa-numita graniță, pentru a discuta cu localnicii despre alegerile prezidențiale. Potrivit lui, responsabilii i-au comunicat că, pentru a traversa, trebuie să ia legătura cu un „oarecare военный наблюдатель (tr. observator militar)”.

Amintim că Dorin Chirtoacă este unul dintre cei opt candidați care luptă pentru fotoliul de președinte al Republicii Moldova pentru următori patru ani. Alegeri prezidențiale în acest sens vor fi organizate pe 1 noiembrie curent.

Articole asemănătoare

Back to top button