fbpx

video | Andrei Năstase a întreprins o vizită în satul Racovăț. Apă, canalizare și pensii majorate – printre promisiunile candidatului la alegeri

Candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova din partea Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, a efectuat o vizită în satul Racovăț din raionul Soroca. Concurentul a promis locuitorilor apă și canalizare, mărirea pensiilor, dar și alte schimbări ce ar urma să se întâmple dacă va ajunge în fruntea țării.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Știți de ce trăim sărac în Republica Moldova? Pentru că de fiecare dată când noi cu dvs am reușit parcă să ne unim s-au găsit politicieni care au ținut să ne dezbine. Niciodată nu o să uit că în 2016 m-am retras din cursă, când foarte mulți din raionul dvs, din toată țara îmi spuneau să nu fac asta, să merg înainte, dar m-am retras pentru că am promis oamenilor că vom avea un singur candidat al forțelor democratice.

De azi încolo să nu ne mai luăm după promisiune politicienilor, să ne luăm după faptele făcute în trecut. Candidaților la funcția de președinte, Constituția cere să fi trăit în Moldova măcar 10 ani. Să-i întrebați pe candidați ce au făcut în acești 10 ani, asta e important”, a declarat Năstase în cadrul evenimentului.

În cadrul vizitei, politicianul a vorbit despre programul său electoral, menționând care sunt prioritățile sale pentru perioada în care ar fi președinte de țară.

„Programul nostru este „Moldova de mâine”, ceea ce înseamnă: educație, medicină, agricultură corectă, protejarea producătorului autohton, apă și canalizare, drumuri durabile și bun simț la noi acasă. Un lucru important este relansarea economiei și o să o relansăm. Vom face așa ca să avem mai multe fabrici și uzine, ca să nu mai importăm ceea ce putem face și acasă și să avem peste 60.000 de locuri de muncă în următorii doi-trei ani, iar salariul mediu pe economie să ajungă până la 13.000 de lei. Se poate, există bani în RM, doar trebuie de încetat toate schemele de corupție. O prioritate a noastră este demografia, de aceea vrem să dublăm indemnizațiile unice la naștere și cele lunare pentru copii”, a spus candidatul Platformei DA.

Menționăm că Andrei Năstase este unul dintre cei opt candidați la funcția de președinte. Alegeri prezidențiale în acest sens vor avea loc pe 1 noiembrie curent.

📣 „Electorala 2020” reprezintă o rubrică de promovare a candidaților la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020. Aici sunt publicate informații de prezentare a candidaților, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.

Articole asemănătoare

Back to top button