fbpx

foto | Mândrie pentru Moldova! Sportivii noștri au cucerit patru medalii la Cupa Belarusului la taekwondo

Sportivii din Moldova au mai înscris o victorie pentru țară, după ce au cucerit patru medalii la Cupa Belarusului la taekwondo. Este vorba de Ana Ciuchitu, Stepan Dimitrov, Vadim Dimitrov și Tatiana Țîmbari.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ana Ciuchitu s-a impus în categoria de greutate 67 de kg, Stepan Dimitrov a cucerit argintul la 58 de kg, iar Vadim Dimitrov și Tatiana Țîmbalari au urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere. Un alt sportiv moldovean, Andrei Balan a ocupat locul 5.

Menționăm că debut de excepție a avut recent și judocanul Petru Pelivan la 0 competiție de anvergură printre seniori. Sportivul de 20 de ani a cucerit medalia de bronz la Grand Slam-ul de la Budapesta.

El a obținut patru victorii în categoria de greutate 73 de kg, fiind învins doar de canadianul Arthur Margelidon. În meciul pentru medalia de bronz, Petru a dispus de suedezul Tommy Macias, locul 7 în clasamentul mondial.

De menționat e că, anul trecut, Petru Pelivan a cucerit aurul la Cupa Europei de tineret, iar în 2017 a obținut argintul la Festivalul Olimpic al Tineretului European.

Foto: olympic.md

Articole asemănătoare

Back to top button