(video) Vindecat de Covid-19, prima zi de lucru a ministrului de Interne a fost în spațiul liber: A participat împreună cu colegii săi la Înverzirea Plaiului

Ministrul de Interne, Pavel Voicu, videncat recent de Covid-19, a participat la plantarea a sute de arbori în cadrul campaniei naționale Înverzirea Plaiului, alături de colegii săi din cadrul MAI.

Foto: Pavel Voicu/facebook

„Ne dorim un oraș curat și verde, iar prin implicarea fiecăruia în realizarea inițiativelor Primăriei și nu doar, vom reuși să facem Chișinăul așa cum îl dorim, dar și întreaga țară. Mulțumesc colegilor mei, polițiști, carabinieri, salvatori și polițiști de frontieră pentru aportul adus în cadrul campaniei. O zi productivă tuturor și Doamne ajută în lucruri frumoase!”,a scris Pavel Voicu pe pagina sa oficială de facebook în prima zi de lucru, după ce a revenit de pe buletin.

Amintim că la data de 21 octombrie consiliera șefului MAI, Alina Zbancă a declarat pentru UNIMEDIA că ministrul de Interne Pavel Voicu, care a ajuns în secția de reanimare acum circa 10 zile, după ce fost testat repetat la Covid-19 se simte mai bine.

Acum 10 zile, ministrul a anunțat că este internat în secția de reanimare după ce a fost testat la Covid-19, a doua oară.

„În luna septembrie am depistat o problemă de sănătate, care a provocat brusc slăbirea imunității, iar din acest motiv am devenit vulnerabil în fața infecției cu Covid-19”, a comunicat atunci Voicu.

La începutul lunii mai, Pavel Voicu, a fost testat pozitiv la Covid-19. Atunci, ministrul Afacerilor Interne nu a avut nevoie de spitalizare, făcând tratament în autoizolare la domiciliu. La 20 mai, oficialul a revenit la muncă.


Pub