Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Replica Guvernului la declarația lui…

Replica Guvernului la declarația lui Alexandru Slusari: „Dodon a bătut palma cu Șor în vederea creării unei majorității neoficiale în Parlament și păstrării acestui guvern”

După ce sâmbătă, 24 octombrie, Alexandru Slusari, vicepreședintele Parlamentului, a venit cu o postare pe pagina sa de Facebook în care menționa că „Dodon a bătut palma cu Șor în vederea creării unei majorității neoficiale în Parlament și păstrării acestui guvern care împinge Moldova spre izolare totală și faliment”, Executivul a solicitat dreptul la replică, punctând că „Guvernul nu va comenta până la finalizarea scrutinului electoral declarațiile politicienilor”.

Astfel, Boris Harea, consilierul pe comunicare a prim-minitrului Ion Chicu, a precizat pentru ZdG că nu va comenta declarațiile legiuitorului.

„După cum a fost anunțat la începutul campaniei electorale, Guvernul nu va comenta până la finalizarea scrutinului electoral declarațiile politicienilor. Mai ales, că dl Slusari demult a ieșit din categoria politicienilor opinia cărora merită comentată”, a punctat consilierul.

Amintim că, astăzi, Alexandru Slusari, președintele fracțiunii Platforma DA, într-o postare pe pagina sa de Facebook, scria despre „lipsa banilor pentru acoperirea deficitului bugetar de aproximativ 8 miliarde de lei”, dar și despre inițiativele Guvernului care sunt pregătite pentru anul viitor și efectele acestora.