/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Un bărbat a ajuns la spital după ce a alunecat pe scările unei treceri subterane din sectorul Botanica

missing
24 octombrie 2020, ora 20:20

Caz ieșit din comun într-o trecere subterană din capitală. Un bărbat a fost găsit însângerat pe scarile aflate într-o stare deplorabilă. Trecătorii i-au acordat primul ajutor și au așteptat venirea ambulanței, care l-a preluat la spital. Primele cercetări ale poliției arată că bărbatul ar fi alunecat pe scări și ar fi căzut.

„Politia spune că bărbatul ar fi alunecat in timp ce cobora scarile, iar mai apoi a cazut, lovindu-se la cap până la sânge. Trecătorii i-au acordat primul ajutor si au chemat ambulanta.”

Incidentul s-a produs în jurul orei 17, in trecerea subterană de la intersectia bulevardului Traian cu Dacia, aflată într-o stare deplorabilă. Pe scări lipsesc bucăți întregi de pavaj, fiind un adevărat pericol de traversat prin zonă. În luna august, în timp ce inspectase sectorul Botanica, primarul general a dat indicatii pretorului să renoveze trecerea, dar precum se vede, aceasta a rămas într-o stare jalnică.

L-am telefonat pe Boris Prepeliță după incident, pretorul susține că începând de săptâmâna viitoare subterana va intra în reparație capitală. Deocamdată nu știm dacă va fi tras cineva la răspundere ori nu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram