image
Sursa foto: Getty Images

Florentino Perez i-a decis soarta lui Zidane! Preşedintele Realului i-a găsit înlocuitorul perfect francezului

Florentino Perez, preşedintele Realului, i-a decis soarta lui Zinedine Zidane (48 de ani), antrenorul cu care Madridul a ajuns la a doua înfrângere la rând în toate competiţiile. Omul cu banii de pe "Santiago Bernabeu" n-are de gând să-l dea afară pe "Zizou", cel puţin pentru moment.

Apele din jurul lui Real Madrid nu sunt deloc linişite înainte de El Clasico. Real a pierdut cu Şahtior, 2-3 în grupele Ligii Campionilor, şi a ajuns la a doua înfrângere la rând în toate competiţiile. Seria a agitat apele pe "Bernabeu", iar Florentino Perez s-a întâlnit cu apropiaţii săi din club pentru a discuta despre viitor.

Potrivit informaţiilor ajunse pe reţelele sociale, Florentino Perez n-are de gând să-l dea afară pe Zidane, cel puţin pentru moment. Cu toate acestea, şeful Realului i-a pregătit deja un înlocuitor. Perez vrea să-l pună pe Raul antrenor principal, dacă "Zizou" va fi dat afară sau va alege să plece el. Zinedine Zidane e la al doilea mandat la Real, după cel început în 2016 şi terminat în 2018, cu un titlu şi trei Ligi ale Campionilor câştigate la rând.

Din iulie 2020, Raul antrenează echipa U19 a lui Real Madrid, cu care a câştigat UEFA Youth League la sfârşitul lunii august 2020. Real Madrid a câştigat cea mai prestigioasă competiţie din fotbalul juvenil, UEFA Youth League, după ce s-a impus în faţa celor de la Benfica, scor 3-2, într-un meci extrem de echilibrat. Raul a antrenat doar la grupele de juniori ale Realului, pe modelul Zidane, iar Florentino Perez are de gând să-l promoveze dacă francezul va pleca sau va fi îndepărtat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: