(video) Emilian Crețu vrea copii, dar nu de la iubită. „Aș apela la o mamă surogat”

Actorul Emilian Crețu a mărturisit recent, într-un interviu pentru Dorin Galben, că vrea copii și chiar și-ar dori gemeni, dar nu de la iubită. El a precizat că ar apela la o mamă surogat, scrie SHOK.md.

Deja este o vârstă onorabilă, 33 de ani. Bine, pentru un bărbat nu este o problemă să aibă un copil şi la 40 de ani. Când am zis că sunt în proces, în sens că în gândul meu deja se aranjează foarte bine, uşor sunt pregătit pentru a deveni tată, chiar dacă o să am sau nu o iubită. O voi avea, foarte bine, n-o să am, foarte bine, nu ştiu, lucrurile se întâmplă de la sine. Dar în ultima perioadă mă gândesc tot mai mult că, uşor, uşor, ar fi timpul să am un copil sau doi. Eu îmi doresc foarte mult doi copii, gemeni”, a spus Emilian.

„Prietenă nu am, normal că, mamă surogat. Pentru Moldova asta o să fie Doamne fereşte. De ce nu? Eu cred că e o chestie normală, în cazul în care eu nu vreau acum să mă însor, dar un copil vreau. Să faci cu cineva un copil şi să ţi-l dea e imposibil. Nu ştiu, iarăşi, lucrurile o să se întâmple de la sine. Da, sunt clinici unde se achită, unde este totul legal, transparent, dar despre acest lucru este încă prematur să vorbim. Este ca o idee”, a precizat actorul.

Ce calități ar vrea să educe în copiii săi Emilian Crețu și dacă ar fi dispus sau nu să adopte un copil citește pe SHOK.md.


Pub