Sergiu Sîrbu părăsește grupul parlamentar Pro Moldova

Deputatul Sergiu Sîrbu a anunțat astăzi că părăsește grupul parlamentar Pro Moldova. „Nu întotdeauna în viață merge exact conform planului stabilit”, a scris deputatul într-o postare pe facebook, unde a anexat și cererea de retragere.

Foto: UNIMEDIA

„Stimați prieteni, colegi!

Nu întotdeauna în viață merge exact conform planului stabilit iar uneori, pentru a merge înainte suntem puși în situația de a face un pas înapoi.

Cel mai important este ca scopul final să fie cel stabilit și chiar dacă pe mai multe căi sunt sigur că va fi atins.

De astăzi mă retrag din grupul parlamentar PRO MOLDOVA. Vom continua colaborarea dar din calitatea mea de deputat neafiliat.

Motivele sunt atât de ordin personal cât și profesional dar asta acum mai puțim contează.

Le mulțumesc colegilor pentru înțelegere, susținere și colaborare frumoasă. La sigur vom avea încă multe ocazii să facem lucruri bune pentru țară”, a scris deputatul pe facebook.

Amintim că în luna februarie deputații care au părăsit Partidul Democrat, în frunte cu Andrian Candu și au creat grupul parlamentar „Pro-Moldova”.

„Tot ce vom face noi este, în primul rând, pentru Moldova. Nu politica echilibrată externă, ci interesele Moldovei, o agendă socială, economică și reforme pe Justiție, valori ce ne vor apropia de Uniunea Europeană”, a explicat Andrian Candu.

Actualmente în grupul Pro Moldova au rămas 13 membri. Este vorba despre Andrian Candu, Ruxandra Glavan, Angel Agache, Bacalu Elena, Vasile Bîtca, Gheorghe Brașovschi, Vladimir Cebotari, Eleonora Graur, Efrosinia Grețu, Corneliu Padnevici, Grigore Repesciuc, Oleg Sîrbu, Ghenadie Verdeș.

fb/SergiuSîrbu / Sursa:fb/SergiuSîrbu


Pub