Principală  —  IMPORTANTE   —   Ziua plecărilor din PRO-Moldova. Deputata…

Ziua plecărilor din PRO-Moldova. Deputata Eleonora Graur anunță părăsirea fracțiunii și a formațiunii conduse de Andrian Candu

Deputata de Cahul, Eleonora Graur care a părăsit PDM pentru PRO-Moldova a anunțat că părăsește formațiunea. Cu un mesaj a venit pe pagina sa de facebook.

Astfel, Graur devine cea de-a treia deputată care părăsește PRO-Moldova în ultima oră. Iată și mesajul pe care l-a postat pe pagina sa.

Dragi prieteni, colegi și toți cei care mi-au fost alături la bine și la greu! După o perioadă de activitate politică fructuoasă, în care, împreună cu colegii mei, am depus eforturi continue pentru a crește un proiect frumos pentru oameni și țară – PRO MOLDOVA, drumurile noastre se despart. Astăzi, mă retrag din grupul parlamentar PRO MOLDOVA.

Am decis că voi reprezenta în continuare interesele cetățenilor, doar în calitate de deputat independent, neafiliat nici unui partid politic. Motive sunt multe și nu cred că acum e necesar să fie enumerate.

Îmi exprim regretul și pentru faptul că ostaticul acestei situații jenante a devenit dl Andrian Candu, un politician talentat, care sincer dorește să construiască un partid european și modern, dar nu totul depinde de Dumnealui…

Reprezint votul a mii de alegători, care mi-au acordat mandatul de încredere pentru circumscripția nr. 13 și voi continua să lupt cu fermitate pentru realizarea promisiunilor oferite în fața cetățenilor.

Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, înțelegere, și colaborare.”