12:37:14 29.03.2024
Stiri

Mărturisirile INCENDIARE ale adevăratei Liudmila Ignatenko, femeia care a SUPRAVIEŢUIT Cernobîlului. ''Este o ÎNŞELĂTORIE''

Actualitate 23.10.2020 09:05 Vizualizări2370 Autor: Ziarul National
Mărturisirile INCENDIARE ale adevăratei Liudmila Ignatenko, femeia care a SUPRAVIEŢUIT Cernobîlului. ''Este o ÎNŞELĂTORIE''


Într-un interviu acordat postului BBC, Ludmila Ignatenko, femeia care a inspirat unul dintre personajele centrale din miniseria „Cernobil", acuză producătorii HBO că nu i-a cerut acordul în vederea realizării serialului.

Ludmila Ignatenko afirmă că nu şi-a dat niciodată acordul companiei HBO în vederea reprezentării ei în serialul „Cernobil” şi că producătorii nu au contactat-o în vederea realizării serialului, informează BBC.

Femeia relatează că în urma difuzării serialului de succes a fost hărţuită atât de jurnalişti cât şi de public, care forţau uşa casei unde locuieşte pentru a obţine declaraţii din partea ei.

Liudmila Ignatenko a fost ţinta unor critici dure din partea celor care au vizionat serialul şi care au acuzat-o că şi-ar fi omorât copilul din cauză că atunci când era însărcinată a stat lângă soţul ei bolnav în urma radiaţiilor suferite în tragicul accident nuclear, potrivit Mediafax.

Femeia relatează că după terminarea filmărilor, a primit un telefon de la Moscova, fapt care i s-a părut suspect întrucât Ucraina se află în conflict deschis cu Rusia.

„Mi-au spus că vor să-mi ofere 3000$, iar eu am întrebat de ce. Mi s-a răspuns: „Pentru că exişti”. Am spus că nimeni nu plăteşte pentru nimic şi am închis. Mi s-a părut că sună a înşelătorie.”, a declarat Liudmila Ignatenko.

Compania HBO neagă acuzaţiile şi declară că au comunicat cu Liudmila Ignatenko şi că aceasta nu şi-a exprimat vreodată refuzul de a fi reprezentată în serialul „Cernobil”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md