Parlamentul a pregătit mai multe activități online pentru elevi în timpul vacanței de toamnă

Parlament-Moldova

Parlamentul a pregătit un program special pentru vacanța de toamnă a elevilor. Pe parcursul săptămânii de vacanță, în perioada 26-30 octombrie, vor fi organizate online activități de informare și divertisment care vor fi transmise pe paginile oficiale pe Facebook și YouTube ale parlamentului.

Surpriza vacanței va fi transmisiunea în exclusivitate a filmului artistic „Dimitrie Cantemir” realizat în 1973 de către regizorul Vlad Ioviță. Acțiunea este prilejuită de aniversarea domnitorului, scriitorului, savantului și diplomatului Dimitrie Cantemir, născut pe 26 octombrie 1673, și este realizată în parteneriat cu studioul „Moldova-Film”.

De asemenea, vor fi prezentate seria de podcast-uri din cadrul proiectului „Generația Z întreabă”, produse video și grafice despre activitatea parlamentului, spoturi sociale despre măsurile de protecție împotriva COVID-19 etc.

Programul vacanței de toamnă se încadrează în eforturile de transparentizare și de promovare a accesibilității legislativului, informării detaliate, în special a tinerilor despre activitatea instituției.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente