Încă o deputată părăsește PRO MOLDOVA. Reacția liderului partidului, Andrian Candu

105690237_597534667550915_3072999876812125081_n

Trei deputați au anunțat astăzi că părăsesc grupul parlamentar PRO MOLDOVA. Sergiu Sîrbu, Grigore Repeșciuc și Eleonora Graur au scris în postările sale că își vor continua activitatea în calitate de deputați neafiliați.

După o perioadă de activitate politică fructuoasă, în care, împreună cu colegii mei, am depus eforturi continue pentru a crește un proiect frumos pentru oameni și țară – PRO MOLDOVA –, dar drumurile noastre se despart. Astăzi, mă retrag din grupul parlamentar PRO MOLDOVA. Am decis că voi reprezenta în continuare interesele cetățenilor, doar în calitate de deputată independentă, neafiliată niciunui partid politic. Motive sunt multe și nu cred că acum e necesar să fie enumerate. Îmi exprim regretul și pentru faptul că ostaticul acestei situații jenante a devenit dl Andrian Candu, un politician talentat, care sincer dorește să construiască un partid european și modern, dar nu totul depinde de dumnealui”, scrie Eleonora Graur în postarea sa.

Liderul PRO MOLDOVA, Andrian Candu, a scris într-o postare pe pagina sa de Facebook că partidul său este unul tânăr și liber, iar membrii acestuia sunt liberi să vină în echipă, asumându-și riscuri și critici, dar și liberi să se retragă atunci când nu mai sunt PRO MOLDOVA.

„În procesul de edificare a formațiunii s-ar putea să mai pierdem colegi, însă, cu siguranță, vom lega noi prietenii și membri loiali ideilor pe care le promovăm. Am luat act de decizia colegilor, sperăm că se vor regăsi în noua formulă așa cum și-au dorit. Poziția noastră rămâne cea dintotdeauna – Dodon trebuie să plece”, scrie în postare.

Amintim că grupul parlamentar PRO MOLDOVA a fost creat pe 19 februarie, după ce din PDM au plecat șase deputați în frunte cu Sergiu Sîrbu și Andrian Candu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente