image
Sursa foto: Jurnal.mdJurnal.md

Popularitatea aplicațiilor mobile Alpari a crescut cu 11% în șase luni

Numărul trader-ilor și investitorilor din întreaga lume care folosesc aplicații mobile mărcii Alpari pentru a lucra pe piața valutara a depășit 1 milion de utilizatori la sfârșitul celui de-al treilea trimestru al anului 2020. Astfel, creșterea cererii pentru aceste produse timp de șase luni a fost de 11%. În acest moment, gama de servicii Alpari include patru aplicații mobile. Fiecare dintre acestea este dezvoltarea proprie a mărcii - Alpari Invest, Alpari Fix-Contracts, Alpari Mobile și Alpari Mobile Analytics.

Alpari Invest

Aplicația Alpari Invest conține cele mai complete și actualizate informații despre toate produsele de investiții - conturi PAMM și portofolii PAMM. Lansat la începutul anului 2014, acest serviciu permite clienților Alpari să își gestioneze investițiile și să urmărească rezultatele în timp real.

Alpari Fix-Contracts

La mijlocul anului 2016, gama de servicii Alpari a fost completată de aplicația mobilă Alpari Fix-Contracts. Datorită simplității și ușurinței setărilor, permite chiar și unui începător să stăpânească rapid elementele de bază a tranzacționării și să desfășoare tranzacții independente oricând si oriunde. Platforma mobilă este complet autosuficientă. Fără să o părăsiți, puteți să vă înregistrați un „Cont personal”, să-l alimentați sau să va retrageți banii.

Alpari Mobile

La începutul anului 2017, a apărut aplicația mobilă Alpari Mobile, care oferă acces la cotații în timp real pentru toate instrumentele majore ale pieței valutare: indici bursieri, contracte futures, acțiuni, rate ale dobânzii băncii centrale etc.

Alpari Mobile Analytics

Noua aplicație Alpari Mobile Analytics a fost lansată în 2019. Este creată special pentru traderi și investitorii care doresc să primească cele mai recente știri economice și să citească cele mai actuale recenzii analitice.

Localizare

Astăzi, aplicațiile mobile Alpari suporta patru limbi mondiale: engleză, rusă, ucraineană și farsi. Printre regiunile în care aplicațiile Alpari sunt cele mai populare, se remarcă țările CSI și UE. Daca doriți să fiți la curent cu toate noutățile din economica mondială vă sfătuim să descarcați una din cele menționate mai sus aplicații.

Noutăţile partenerilor

comentarii: