image
Sursa foto: nbcnews.com

Melania Trump, înregistrată pe ascuns în timp ce se declară uimită că Vogue a ales-o pe Beyoncé pentru o copertă

O înregistrare secretă a unei conversaţii dezvăluie că prima doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, a fost uimită de faptul că revista Vogue a decis să o aleagă pe Beyoncé pentru o copertă din 2018 şi că un fotograf de culoare a realizat fotografia pentru coperta ediţiei din luna septembrie a aceluiaşi an.

În înregistrarea obţinută de NBC, soţia preşedintelui american spune: „Anna (Wintour, n.r.) i-a dat coperta ediţiei din septembrie a Vogue - total, total, total, cu totul - lui Beyoncé. A angajat un fotograf de culoare şi este primul fotograf de culoare care face o copertă pentru Vogue”.

Înregistrarea datează din iulie 2018 şi a fost făcută de Stephanie Winston Wolkoff, care era prietenă a Melaniei Trump.

Declaraţia a fost făcută după ce prima doamnă şi Winston Wolkoff, fostă prietenă şi consilieră care a lucrat un deceniu la Vogue, au discutat despre plecarea unor editori importanţi de la revistă, scrie News.ro.

Ediţia din septembrie 2018 a făcut istorie, fiind prima pentru care un fotograf afro-american, Tyler Mitchell, a realizat fotografia pentru copertă. Beyoncé a spus la acel moment că vede asta drept o ocazie de a oferi mai multe oportunităţi artiştilor de culoare.

Într-un comunicat, purtătoarea de cuvânt a lui Trump a atacat-o pe Winston Wolkoff - care a scris cartea „Melania and Me: The Rise and Fall of My Friendship with the First Lady" - însă nu a abordat direct remarcile legat de cântăreaţă.

„Narcisimul ei nu cunoaşte limite, această femeie este o impostoare”, a transmis Stephanie Grisham. „Aceste înregistrări audio sunt alese cu mâna şi prezentate fără context. Să îi fie ruşine pentru această încercare continuă de asasinare a caracterului şi ruşine NBC pentru că abordează această bârfă”.

Un reprezentant al lui Beyoncé a refuzat să comenteze.

VogueVogue

Remarcile Melaniei Trump despre coperta cu Beyoncé au fost făcute în una dintre şase conversaţii telefonice înregistrate, care au avut loc între februarie şi iulie 2018 şi care durează mai mult de şase ore.

Winston Wolkoff a început să înregistreze discuţiile cu Melania Trum după ce i-a fost cerut să plece de la Casa Albă în mijlocul unui control privind cheltuielile făcute de Comitetul Prezidenţial de Inaugurare, din care ea a făcut parte.

Melania Trump a fost discretă de când deţine rolul de primă doamnă a SUA, însă în înregistrările dezvăluite recent ea apare destul de asemănătoare preşedintelui Donald Trump.

Spune despre jurnalişti că sunt proşti, îi descrie pe democraţi ca obraznici şi consideră că soţul ei este „cel mai popular preşedinte republican din toate timpurile”.

În înregistrări, ea i-a spus lui Winston Wolkoff că este foarte atentă la media pentru a fi informată, că nu stă doar „în bula Fox” şi că preşedintele nu îi spune la ce post de televiziune să se uite.

Conversaţia despre Voegue a avut loc în luna iulie 2018. Melania Trump a descris că a fost şocată că revista a ales să realizeze un articol despre Stormy Daniels, actriţa porno care a fost plătită cu 130.000 de dolari pentru a nu dezvălui detalii despre relaţia pe care susţine că a avut-o cu Donald Trump în 2006.

Trump, fost model, a continuat spunând că ea nu va fi vreodată aleasă să apară pe mult râvnita copertă a ediţiei de septembrie.

„Nu ar face-o vreodată”, a afirmat ea. Trump a mai spus că a refuzat să fie portretizată în revistă. „Mă doare în cot de Vogue şi de orice revistă”.

Winston Wolkoff, care a ajutat la organizarea festivităţilor pentru instalarea lui Trump, a părăsit Casa Albă în 2018. Ea a declarat că a înregistrat conversaţiile telefonice „mai ales” pentru protecţia şi siguranţa ei. „Au devenit poliţa mea de asigurare, astfel că nimeni nu poate nega adevărul”.

Ea a mai declarat că i-a cerut personal Melaniei Trump să o apere, dar a refuzat, spunând că este posibil să fie făcută o anchetă în Comitetul Prezidenţial de Inaugurare.

Aproximativ 26 de milioane de dolari au trecut printr-o companie la care Winston Wolkoff era partener. Mare parte din bani a mers la o alta pentru a plăti transmisiunea mai multor evenimente inaugurale şi alte cheltuieli.

„Nu am avut autorizare de a semna cecuri în numele entităţii”, a spus ea.

Săptămâna trecută, Departamentul de Justiţie a acţionat-o în judecată pe Winston Wolkoff, pentru încălcarea acordului de confidenţialitate pe care l-a semnat când lucra la Casa Albă. Winston Wolkoff a spus că are dreptul de a se apăra faţă de „neadevărurile defăimătoare”.

În una dintre înregistrările făcute după plecarea de la Casa Albă, Melania Trump îi spune: „Nu fi aşa dramatică. Nu eşti concediată. S-a ajuns la asta din cauza politicii”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: