În loc să stea la pușcărie după ce a fost condamnat, un ex-deputat român se plimbă liber prin Chişinău: „Casa mea e Moldova”

Fostul deputatul român Cristian Rizea, condamnat definitiv la patru ani şi opt luni de închisoare cu executare în România, a fost surprins de către activistul Vasile Costiuc cum se plimbă nestingherit prin Chişinău.

Foto: adevarul.ro

Cristian Rizea a fost surprins în această după-amiază, în timp ce fuma o narghilea într-un restaurant din centrul Chişinăului, asta după ce politicianul român şi-a parcat neregulamentar maşina de lux, în faţa restaurantului, fapt pentru care la faţa locului a fost solicitată Poliţia.

Cei doi poliţişti veniţi să-l amendeze pe Cristian Rizea, care deţine şi cetăţenia moldovenească sub numele de Mihai Cristian, au declarat că nu-l cunosc pe politicianul român şi doar l-au amendat pentru parcare neregulamentară.

După ce a fost amendat, Rizea a avut tupeul să-şi lase bolidul de lux în continuare parcal ilegal şi doar la insistenţa activistului Vasile Costiuc, care a mai solicitat o dată ajutorul agentului de patrulare, Rizea a urcat în maşină şi a plecat însoţit de un individ care s-a prezentat ca fiind bodyguard, transmite adevarul.ro.

Întrebat de ce nu pleacă în România şi de ce nu-şi ispăşeşte acolo pedeapsa, Rizea a răspuns: „Casa mea e Moldova, de doi-trei ani”. Totodată, întrebat cine i-a oferit cetăţenia moldovenească, Dodon sau Plahotniuc, Rizea a răspuns că „legea”.


Pub