Cum să te pregătești de alegeri, în 8 pași

În mai puțin de două săptămâni, după cum bine știi, vor avea loc alegerile prezidențiale. Indiferent unde te afli, pe 1 noiembrie 2020, va trebui să decizi pe care dintre cei opt candidați îl vei susține.

Până atunci, ți-am pregătit un ghid care să te ajute să te pregătești de alegeri și să rămâi în siguranță. Nu uita că măsurile de siguranță nu sunt doar pentru tine, ele sunt și un semn de grijă pentru cei care se află în proximitatea ta.

Iată și câteva link-uri utile care nu au încăput în imaginile de mai sus:

1. Harta interactivă cu secțiile de vot din Republica Moldova și peste hotare

2. Datele de contact ale misiunilor diplomatice și oficiilor consulare ale Republicii Moldova

3. Datele de contact ale membrilor misiunii Promo-LEX

4. Dacă se mișcă greu coada până-ți vine rândul să votezi și te plictisești sau sunt oameni care cred că COVID-19 este un mit poți să le dai link la seria noastră de video explainere despre acest virus.

Sursa poză principală: France24

Lucrez în jurnalism din 2012 și am învățat meseria din practică, pe teren. Am preluat Moldova.org în calitate de manageră în 2016 și de atunci am reușit nu doar să creștem echipa, ci și să transformăm radical forma și menirea redacției. Mă mândresc cu o echipă feministă, care ține pasul cu trendurile internaționale, practicând jurnalismul constructiv și de soluții. Depun efort pentru ca Moldova.org să se asocieze și colaboreze cu organizații de la noi și internaționale, care împărtășesc aceleași valori. Asta pentru că noi facem mai mult decât jurnalism, noi construim o comunitate.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.