(video) „Cumpărați un parfum?”. Un bărbat, agresat și amenințat după ce a refuzat să cumpere un articol de parfumerie de la un tânăr

Un tânăr din capitală a refuzat să cumpere un parfum și a ajuns să fie agresat chiar în scara blocului, în timp ce se întorcea acasă. Acesta a fost amenințat și deposedat de bani, de către un bărbat, care dorea să îi vândă un parfum. Oamenii legii au reușit să rețină făptașul, iar dacă va fi găsit vinovat riscă să stea după gratii 10 ani.

Totul s-a întâmplat pe 19 octombrie curent. Victima a povestiti oamenilor legii că în timp ce se deplasa spre domiciliu, de el s-a apropiat un tânăr care dorea să îi vândă un parfum. Acesta a refuzat, iar câna se apropia de blocul de locuit, suspectul a devenit agresiv. Bărbatul de 32 de ani ar fi încercat să fugă, doar că suspectul l-a urmărit până la lift, l-a amenințat cu un cuțit și i-a sustras 835 de lei.

Oamenii legii au dispus un șir de măsuri pentru a-l identifica și reține. În cadrul acțiunilor întreprinse la fața locului au fost stabilite camere de supraveghere care au surprins acțiunile individului care urmărea victima.

Astfel, suspectul în comiterea infracțiunii a fost identificat și reținut la scurt timp după comiterea infracțiunii. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina.

Acesta s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 32 de ani originar din r. Edineț.

Bărbatul este cercetat penal pentru ,,Tâlhărie”, iar conform legislației el riscă o pedeapsă cu închisoare de la 8 la 10 ani.


Pub