O lucrătoare medicală din Hîncești, răpusă în urma infectării cu Covid-19: „Și-a dedicat 49 de ani din viață Serviciului de Sănătate Publică”

Un alt lucrător medical a fost răpus de noul tip de coronavirus. Maria Botnariuc, dezinfecționist în Secția controlul bolilor transmisibile și managementul urgențelor de sănătate publică din cadrul Centrului de Sănătate Publică Hîncești a decedat în urma complicațiilor provocate de boală. Anunțul a fost făcut de către Agenția Națională pentru Sănătate Publică.

Foto: simbol

„Cu profund regret, colectivul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică exprimă sincere condoleanțe și compasiune familiei, rudelor și prietenilor, în legătură cu trecerea în neființă a Dnei Maria Botnariuc, dezinfecționist în Secția controlul bolilor transmisibile și managementul urgențelor de sănătate publică din cadrul Centrului de Sănătate Publică Hîncești, din cauza complicațiilor provocate de infecția COVID-19.

Dna Maria Botnariuc s-a născut în anul 1948.

Și-a dedicat 49 de ani din viață Serviciului de Sănătate Publică, activând în cadrul CSP Hîncești din anul 1971.

Doamna Maria Botnariuc va rămâne în memoria noastră drept o colegă prietenoasă, cu o deosebită bunătate și înțelepciune, responsabilă și o adevărată profesionistă.

Dumnezeu să o odihnească în pace”, se arată în mesaj.

De la începutul pandemiei 45 de lucrători medicali au decedat în urma infectării cu Covid-19.


Pub