icon

Mesajul premierului Ion Chicu, cu ocazia Zilei profesionale a automobilistului și drumarului

22-10-2020 07:38
1,213

Stimați drumari, stimați lucrători din domeniul transporturilor, 

 

 Cu prilejul Zilei profesionale, aș dori să vă felicit și să vă mulțumesc tuturor celor care activați în sfera transporturilor și a infrastructurii rutiere pentru tenacitatea și profesionalismul de care dați dovadă în fiecare zi. Această perioadă dificilă pentru întreaga lume ne testează capacitatea noastră de rezistență și capacitatea de a oferi servicii calitative. În pofida acestor condiții, transportatorii continuă să muncească pentru ca toți călătorii și bunurile să ajungă în siguranță și fără întârziere la destinație.

 

 Transporturile reprezintă adevăratul motor pentru dezvoltarea economiei naționale și una dintre cele mai importante ramuri ale țării. Iar această ramură poate fi dezvoltată doar cu contribuția Dumneavoastră și prin modernizarea infrastructurii de transport. Drumuri noi înseamnă comunicații mai bune, acces la noi piețe și noi oportunități de afaceri, înseamnă mai multe locuri de muncă și posibilități de dezvoltare pentru țara noastră. Tocmai de aceea, Guvernul și-a concentrat eforturile pentru a  moderniza infrastructura de transport, a construi și a reabilita drumuri locale și naționale. Statisticile arată că acest efort contribuie nu doar la condiții mai bune de muncă și trai, dar și la crearea locurilor de muncă atât în transportul rutier și la drumuri, cât și în industrie și agricultură.

 

 Dragi prieteni, 

 

 Sârguința și dedicația de care dați dovadă este o dovadă a profesionalismului Dumneavoastră și dorinței de a contribui la dezvoltarea unor servicii de transport confortabile și sigure. Contăm în continuare pe abilitățile, dedicația și măiestria lucrătorilor din domeniul transporturilor și a infrastructurii rutiere. 

 

 Ion Chicu

 Prim-ministru al Republicii Moldova

Agenda publică

Aprilie 2024

L M M J V S D
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30