fbpx

Tudor Deliu, despre atribuțiile șefului statului: Nu trebuie să se transforme în președinte de colhoz și să dea „naread”

Candidatul PLDM la prezidențiale, Tudor Deliu, susține că multe dintre promisiunile electorale, de fapt, nu ar avea nici o legătură cu atribuțiile șefului statului. El le recomandă contracandidaților săi să răsfoiască Legea Supremă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Politicianul își acuză oponenții că aceștia mint alegătorii. Totodată, conform lui, șeful statutului nu trebuie să se transforme în brigadier, a relatat candidatul în cadrul unui interviu oferit pentru Unimedia.

„Președintele ne reprezintă pe noi în relații interne și externe. Nu trebuie să se transforme, așa cum s- transformat actualul, în președinte de colhoz sau brigadier, care cheamă dimineața la „naread” prim-ministrul și președintele Parlamentului și să le spună ce trebuie să facă timp de o săptămână. Este o încălcare flagrantă a Constituției”, a declarat Tudor Deliu.

Candidatul PLDM a precizat că se va baza pe șase piloni în cadrul campaniei sale electorale, menționând justiția funcțională, separarea puterii în stat, politica externă, dar și reintegrarea.

Articole asemănătoare

Back to top button