image
Sursa foto: Foto: Nadejda Roscovanu

Soția deputatului Lebedinschi, numită șefă la Centrul Republican Experimental Protezare, Ortopedie și Reabilitare

Soția deputatului Adrian Lebedinschi este noua șefă a Instituției Publice Centrul Republican Experimental Protezare, Ortopedie și Reabilitare, anunță Ministerul Sănătății Muncii și Protecției Sociale.

Conform deciziei Comisiei de concurs pentru ocuparea funcţiei de director al Instituției Publice Centrul Republican Experimental Protezare, Ortopedie și Reabilitare, învingătoare a concursului a fost desemnată Veronica Lebedinschi, anunță MSMPS.

Veronica Lebedinschi, medic neurolog este soția deputatului socialist Adrian Lebedinschi și ocupă această funcție în urma unui concurs desfășurat în luna septembrie.

Consiliul Instituției Publice Centrul Republican Experimental Protezare, Ortopedie și Reabilitare în conformitate cu Regulamentul cu privire la organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcției de conducător al instituțiilor publice în care Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale exercită calitatea de fondator, aprobat prin ordinul nr. 60P§3 24 aprilie 2018 și în temeiul Procesului-verbal al ședinţei Comisiei de concurs pentru ocuparea funcţiei de director al Instituției Publice Centrul Republican Experimental Protezare, Ortopedie și Reabilitaredin 15 septembrie 2020, anunţă rezultatele concursului:

În conformitate cu decizia Comisiei de concurs pentru ocuparea funcţiei de director al Instituției Publice Centrul Republican Experimental Protezare, Ortopedie și Reabilitare, învingătoare a concursului a fost desemnată dna Veronica Lebedinschi”, se anunță pe pagina MSMPS.

Noutăţile partenerilor

comentarii: