NG Invest: Oficiu de 91m2 direct de la proprietar

Dacă ești gata să dai start unei afaceri noi și ai toate detaliile puse la punct în afară de spațiu dedicat, sau dacă ai deja un business pus pe roate dar îți lipsește un oficiu comod și modern în care să-ți desfășori activitatea, vezi acum oferta companiei NG Invest!

Foto: NG Invest

Unul dintre criteriile de care trebuie să țină cont antreprenorii, este structura și dotările locației unde își vor amenaja viitorul oficiu. Anume din acest motiv, compania noastră vă oferă un imobil situat în centrul vechi al capitalei, o locație extra comodă, situată în regiunea cu cea mai dezvoltată infrastructură și la un preț foarte avantajos.

Alege să-ți desfășori activitatea într-un edificiu absolut nou, situat în sectorul Centru, pe str. Alexandru Cel Bun 47, la un preț anti criză! Oficiul de care aveți nevoie iar noi suntem gata să vi-l oferim, cu o suprafață de 91.25 m2.

NG Invest / Sursa:NG Invest

Acesta poate fi pregătit atât pentru activitatea unui Show Room, cât și pentru a găzdui un startup din domeniul IT, iar specialiștii noștri vă vor ajuta în amenajarea acestuia! Mai mult! NG Invest oferă clienților săi și servicii de design, ca imobilul cumpărat de la noi să arate într-un mod cât se poate de potrivit, modern și practic.

Imobilul construit de NG imobil, oferă un acces comod al clienților, dar și amplasare care dă posibilitatea atragerii unui flux mare de potențiali clienți.

Dacă sunteți în căutarea unui spațiu pentru viitorul vostru oficiu, să știți că deja l-ați găsit! Contactați-ne imediat la numărul de telefon 076 799 977, unde agenții noștri vor oferi detalii suplimentare și vă vor pregăti cele mai bune oferte de preț!

NG Invest / Sursa:NG Invest


// console.log('no ads situation')