Andrei Năstase: Marea mea bogăție este familia mea și credința strămoșească

„Marea mea bogăție este familia mea, credința mea strămoșească, reputația mea” - Așa a răspuns candidatul la prezidențiale, Andrei Năstase, într-o rundă de dezbateri electorale, la o întrebare ce viza averea și proprietățile acestuia.

Foto: Facebook

„Marea mea bogăție este familia mea, credința mea strămoșească, reputația mea. Adăugați la asta Platforma Demnitate și Adevăr, familia mea politică și sutele de mii de oameni care mă sprijină în toate demersurile mele”, a declarat Andrei Năstase, la dezbaterile de la PRO TV.

Totodată, liderul Platformei DA a dezmințit zvonurile lansate de „unii prieteni” și spune că familia sa se află în Republica Moldova.

”În ce privește averile mele și proprietățile, imaginați-vă că m-au puricat de-a lungul timpului toți și nu am niciun fel de probleme, că și FISC-ul german m-a verificat, atât timp cât familia mea s-a aflat acolo.

Acum familia mea e acasă, în ciuda unor așa-numiți prieteni ai mei care umblă pe la piețe și spun minciuni. Familia mea e acasă și ne-am apucat de reparații, așa cum face toată lumea și vrem să reclădim și Republica Moldova”, a mai declarat Andrei Năstase.


Pub