(video) Țîcu: „PL să-și asume responsabilitatea pentru demnitarii corupți ca Drăguțanu, Grozavu...” Chirtoacă: „Și pentru Țîcu, pe care PL l-a făcut ministru!”

Schimb de replici între candidații unioniști la Președinție, Octavian Țîcu și Dorin Chirtoacă. Liderul PUN susține că Partidul Liberal ar trebui să își asume responsabilitatea pentru toți funcționarii de rang înalt, înaintați de PL, bănuiți de acte de corupție. Replica lui Dorin Chirtoacă nu s-a lăsat așteptată. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii UNInterviu, de la UNIMEDIA.

„Paridul Liberal trebuie să-și asume responsabilitatea pentru Dorin Drăguțanu, care a fost și este figurantul principal în furtul miliardului, pentru Iurie Chirinciuc, ministrul Transporturilor, care a recunoscut actele de corupție, pentru Nistor Grozavu, viceprimar al capitalei, care a recunoscut și l-a băgat în belea pe Dorin Chirtoacă și pentru tot actul de guvernare care a fost”, a declarat Octavian Țîcu, în cadrul emisiunii UNInterviu, la UNIMEDIA.

„Și pentru Țîcu la Ministerul Tineretului atunci trebuie să ne asumăm răspunderea. A primit un mandat din partea noastră la Ministerul Tineretului. Această retorică a sunat din partea dumnealui și în campania electorală pentru municipiul Chișinău”, a răspuns, în replică, Dorin Chirtoacă.

Amintim că alegerile prezidențiale urmează să se desfășoare pe data de 1 noiembrie. În cursa pentru funcția de șef al statului s-au înscris 8 candidați: Renato Usatîi (Partidul Nostru), Andrei Năstase (Platforma DA), Tudor Deliu (PLDM), Igor Dodon (independent), Violeta Ivanov (Partidul Șor), Maia Sandu (PAS), Octavian Țîcu (PUN) și Dorin Chirtoacă (Blocul Unirea).


Pub