(video) A făcut drift cu BMW-ul chiar în centrul capitalei și a rămas pieton. Momentul, surprins de camerele de supraveghere

Un șofer a rămas fără permis de conducere pentru 6 luni, după ce s-a aventurat cu BMW-ul într-o intersecție din capitală și a pus viața în pericol a altor pietoni și șoferi. Bărbatul, aflându-se în stare de ebrietate la volan, a fost surprins cum conducea agresiv în jurul orei 03:00 chiar la intersecția bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și Ismail.

Totul s-a întâmplat la 30 septembrie curent. Agenții de patrulare au observat un automobil, șoferul căruia conducea agresiv și punea în pericol participanții din trafic.

Tânărul de 22 de ani imediat a fost stopat. La bordul mașinii mai era un pasager, care a preluat conducerea mașinii și l-a transportat acasă.

Șoferul a fost documentat, la fața locului, pentru încălcarea regulilor de circulaţie rutieră prin comportament agresiv.

Instanța de judecată a decis ieri aplicarea unei amenzi de 2000 de lei și 5 puncte de penalizare, cu privarea de dreptul de a conduce un mijloc de transport pe un termen de 6 luni.


Pub