Cum se simte Pavel Voicu la 10 zile după ce a fost internat în secția Reanimare, cu Covid-19

Ministrul de Interne Pavel Voicu, care a ajuns în secția de reanimare acum circa 10 zile, după ce fost testat repetat la Covid-19 se simte mai bine. Mai multă informație despre starea sa actuală a fost oferită pentru UNIMEDIA, de către consiliera șefului MAI, Alina Zbancă.

Foto: UNIMEDIA

Pavel Voicu a fost transferat din secția de Reanimare și este supravegheat de medici.

„Se simte mult mai bine, starea de sănătate s-a îmbunătățit, tocmai de asta a fost transferat din Secția reanimare în Secția de reabilitare. La moment se află sub supravegherea medicilor și în funcție de rezultatele tratamentului, se va decide când va fi externat”, ne-a comunicat Zbancă.

Acum 10 zile, ministrul a anunțat că este internat în secția de reanimare după ce a fost testat la Covid-19, a doua oară.

„În luna septembrie am depistat o problemă de sănătate, care a provocat brusc slăbirea imunității, iar din acest motiv am devenit vulnerabil în fața infecției cu Covid-19”, a comunicat atunci Voicu.

La începutul lunii mai, Pavel Voicu, a fost testat pozitiv la Covid-19. Atunci, ministrul Afacerilor Interne nu a avut nevoie de spitalizare, făcând tratament în autoizolare la domiciliu. La 20 mai, oficialul a revenit la muncă.


Pub