21:42:34 19.04.2024
Stiri

„Primarul tuturor” Ion Ceban ABANDONEAZĂ Primăria Chișinău pentru a se DEDICA lui Igor Dodon, „candidatul independent” la funcția de președinte

Actualitate 21.10.2020 12:50 Vizualizări1446 Autor: Ziarul National
„Primarul tuturor” Ion Ceban ABANDONEAZĂ Primăria Chișinău pentru a se DEDICA lui Igor Dodon, „candidatul independent” la funcția de președinte Facebook


Primarul general al capitalei, Ion Ceban, și-a delegat atribuțiile pentru o săptămână, pentru a face campanie electorală „candidatului independent” la funcția de președinte al R. Moldova, Igor Dodon.

„În ultima perioadă, tot mai des sunt confuzii în ceea ce privește mă implic sau nu în campania electorală, că aș face acest lucru fiind în funcția de primar sau alte comentarii care nu-și au locul. Sunt corect și de aici pornesc. Astăzi, împreună cu Igor Dodon, anunț că timp de o săptămână îmi iau concediu din cont propriu și mă alătur echipei pentru a-l susține pe candidatul independent Igor Dodon în campania electorală”, a menționat Ceban, care în ultima perioadă a strâns gunoi sau a sădit copaci alături de „independentul” Dodon.

CITIȚI și Nicolae Negru, despre investigația Dossier și Rise: „Avem DOVADA că Dodon este un INFORMATOR al serviciilor secrete ruse, iar politica externă „echilibrată” este ghidată de Kremlin, în interesul Rusiei. CEC ar trebui să-l EXCLUDĂ din cursă”

Deși și-a suspendat calitatea de membru al PSRM, Ceban a hotărât să se implice, alături de alți reprezentanți socialiști, în campania electorală prezidențială.

„Am decis să mă implic și să îl susțin pe Igor Dodon – o persoană și un lider pe care îl știu de 20 de ani, care a știut să consolideze o echipă puternică. Am încredere în Igor Dodon și îl susțin în cadrul alegerilor prezidențiale din R. Moldova”, a mai adăugat cel care a promis că va fi „primarul tuturor” la localele din 2019.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md